بهترین سایت های خدماتی ایران

معرفی بهترین مراکز خدماتی ایران مانند تابلو سازی، خدمات پزشکی، حقوقی، تعمیراتی

بهترین سایت های خدماتی ایران

معرفی بهترین مراکز خدماتی ایران مانند تابلو سازی، خدمات پزشکی، حقوقی، تعمیراتی

معرفی بهترین مراکز خدماتی ایران مانند تابلو سازی، خدمات پزشکی، حقوقی، ساختمان و تعمیرات، تعمیر پکیج، سلامت و زیبایی

  • ۰
  • ۰

اگر لپ تاپ  اچ پی روشن نمی شود. و یا از کار افتاده است و یا باتری آن به طور کامل شارژ نمی شود. می تواند از دلایل آسیب رسیدن به مادربرد باشد. در این حالت شما می توانید از راهنمای  تعمیر‌‌ مادربرد لپ تاپ اچ پی کمک بگیرید تا مسئله را راحت‌تر و سریع‌تر برطرف نمایید.

  مادر برد قلب سیستم‌های کامپیوتری محسوب می‌شود. و در صورت خرابی باید توسط متخصصین با تجربه تعمیرات لپ تاپ مورد بررسی قرار بگیرد.

تعمیر مادربرد لپ تاپ اچ پی به دلیل حساسیت زیاد این قطعه یک کار تخصصی است و باید توسط کارشناسان این رشته انجام شود. مادربرد جزء مهمترین قطعات یک لپ تاپ است اگر CPU مغز لپ تاپ را باشد. مادربورد سیستم عصبی دستگاه محسوب میشود.

اگر مادربرد وجود نداشته باشد سایر قطعات لپ تاپ اچ پی دیگر کارایی نخواهند داشت. باید گفت مادربرد پیچیده ترین قطعه ای است که تمام داده های سیستم در آن جریان داشته پس با این حساب دارای اهمیت بسیار بالایی است.

موارد نشان دهنده خرابی مادربرد لپ تاپ اچ پی

 زمانی که مادربرد دچار خرابی شود نشانه هایی دارد که میتوانید با مشاهده آن ها حدس بزنید که آیا این قطعه دچار اشکال شده است. و نیازمند تعمیر است.

 در صورت مشاهده نشانه های زیر می توانید به یکی از مراکز نمایندگی تعمیر مادربرد لپ تاپ اچ پی مراجعه کنید. و سیستم خود را تعمیر نمایید.

1.  یکی از نشانه های خرابی مادربرد آن است که با فشردن کلید پاور دستگاه هیچ نوری از ال ای دی ها مشاهده نمیکنید.در چنین حالتی زمانی که فیش را به لپ تاپ وصل میکنید هیچ نوری از ال ای دی ها ساطع نمی شود.

۲.دومین نشانه خرابی مادربرد آن است که دستگاه روشن نمی شود و بطور کلی از کار می افتد.

۳.لپ تاپ بوسیله منبع تغذیه کار می کند ولی نمیتواند لپ تاپ را شارژ کند، در این مواقع به احتمال بسیار زیاد مشکلی در مدار شارژ و فیش آداپتوری که به آن متصل است بوجود آمده است.

۴.لپ تاپ روشن می شود و شروع به کار می کند اما تصاویر نمایش داده شده روی ال ای دی ناقص و مبهم است.

 

علل خرابی مادربرد لپ تاپ اچ پی

 مادربرد از قطعاتی است که به دلایل مختلف ممکن است دچار اختلال گردد که به مهمترین آنها اشاره میکنیم :

 

۱.چیپست.

یکی از مشکلات اصلی در تعمیر مادربرد لپ تاپ اچ پی مشکلات چیپست است.استفاده از منبع تغذیه غیر مناسب و غیر استانداردی که متناسب با لپ تاپ نیست. دلیل اصلی بروز اختلال در چیپ ست و سوختن آن میباشد.

همچنین اتصال وسایل جانبی مانند usb در آسیب رساندن به چیپست موثر است.

 

۲.خازن.

یکی از بخش های اصلی مادربرد خازن های بسیار حساس و ظریفی است که بر روی این قطعه قرار دارند. گاهی در بعضی از مدل های الکترولیتی خازن اختلالاتی بوجود می آید که کارکرد مادربرد بشدت تاثیر میگذارد.این مشکلات به دلیل کم و یا زیاد شدن جریان برق رخ می دهد.

یکی از اصلی ترین نشانه های مشکلات بوجود آمده در خازن بوجود آمدن برآمدگی هایی است که در پوسته این قطعات ایجاد میشود‌.

 

۳.شیارهای گسترش.

اگر سوکت مودم اشتباهی به پریز برق متصل شود موجب سوختن کارت مودم و pci میشود همچنین در صورتی که کارت مودم در هنگام روشن بودن سیستم جابه جا شود و یا نصب نادرست pci باعث آسیب رسیدن به شیارهای گسترش میشود.

 

۴.جریان بیش از حد.

اتصال بعضی از دستگاه ها جانبی به لپ‌تاپ در صورتی که بیش از اندازه استاندارد توان دستگاه باشد میتواند موجب خرابی مادربرد شود که به این حالت جریان زدگی میگویند.

 

مراحل تعمیر‌‌ مادربرد لپ تاپ اچ پی 

۱.تحویل دستگاه. پس از مراجعه به مراکز تعمیر، دستگاه از مشتری تحویل گرفته میشود و رسیدی به او ارائه میشود.

۲.بررسی و عیب یابی.پس از تحویل دستگاه و مشخص شدن مشکل ،کارشناسان متخصص به بررسی ویژه این قطعه میپردازند.

 ۳.شروع تعمیر. پس از بررسی و تشخیص مشکل تعمیر مادربرد شروع میشود که این کار توسط مهندسین مجرب و با دستگاههای مجهز انجام میشود.

 ۴.تحویل دستگاه به کاربر. پس از اتمام تعمیرات و رفع مشکل مادربرد لپ تاپ  اچ پی به مشتری تحویل داده میشود. و برای اطمینان از صحت تعمیر، دستگاه در مقابل مشتری تست و سپس به او تحویل داده میشود.

تعویض مادربرد لپ‌تاپ اچ پی

 در صورت مشاهده نقص و خرابی در مادربرد لپ تاپ  اچ پی دو راهکار وجود دارد که در مراکز تعمیر لپ تاپ اچ پی ارائه می گردد:

اولین راه، تعویض مادر برد است که در صورت تشخیص کارشناسان مبنی بر این که این قطعه قابل تعمیر نمی باشد انتخاب می شود و کار تعویض مادربرد پس از کسب اجازه از مشتری انجام میشود.

در نمایندگی های  لپ تاپ اچ پی مدل های گوناگون از انواع مادربرد موجود میباشد تا مشتریان بدون هیچ گونه اتلاف وقتی برای خرید اقدام کنند.

در این قسمت مشتری میتواند با در اختیار داشتن نام و مدل مادربرد اچ پی این قطعه را با اطمینان از اصل بودن آن خریداری نماید.

دومین راه تعمیر مادربرد لپ تاپ اچ پی این است که که دستگاه بررسی و مشکل آن مشخص میشود.

هزینه تعمیر‌‌ مادربرد لپ تاپ اچ پی

  این که تعمیر مادربرد لپ تاپ اچ پی یا سایر برندها چه مقدار هزینه بردار است بستگی به شدت آسیب دیدگی این قطعه دارد.

اگر اسلات ها دچار آسیب دیدگی شده باشد هزینه تعمیر جزئی است ولی اگر مدارهای مادربرد لپ تاپ اچ پی  از کار افتاده باشند. و آسیب دیدگی و شکستگی زیاد باشد. تیم تعمیرات باید این قطعه را تعمیر کنند. و در صورت آسیب جدی مجبور به تعویض آن میباشند. که در این صورت مشتری باید هزینه بیشتری را پرداخت نماید.

 

ویژگی های مرکز تعمیر مادربرد لپ تاپ اچ پی

 ظرافت و تکنولوژی مادربرد های لپ تاپ اچ پی  را می‌توان هشداری دانست مبنی بر اینکه تعمیرات مادربرد لپ تاپ اچ پی باید توسط متخصصین مجرب که از دانش و تجهیزات کافی برخوردار هستند انجام شود.

به همین دلیل کارشناسان توصیه می‌کنند که در صورت عدم دانش فنی و تخصص در این زمینه از هرگونه دستکاری و تعمیر خودسرانه این قطعه خودداری نماید. و تمامی عملیات تعمیرات را به مراکز تخصصی واگذار کنید.

  • ۰۱/۰۵/۰۴
  • تهران واشینگ ...

تعمیر‌‌ مادربرد لپ تاپ اچ پی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی